PENTING : **SEDEKAH ROMBONGAN||RUMAH ZAKAT || ACT || Kajian Hadis**
PELUANG USAHA 2016 !!!|*|DUITBUX|*|Program PTC nyari duit di internet|

Sunday, January 3, 2010

Voucher Your Freedom Gratis

Bagi anda pengguna internet yang aksesnya dibatasi, hanya bisa membuka website-website tertentu saja alias ada beberapa alamat yang diblokir tentunya tidak asing lagi dengan YOUR FREEDOM ( software bypass proxy ) ini ( kalau masih asing dengan YF alias your freedom silahkan saja klik link disamping untuk mengunjungi websitenya ).

YF yang menyediakan 25 proxy server gratis dari berbagai negara ini memang cukup membantu dalam rangka melancarkan kegiatan browsing internet. Namun dengan menggunakan YF yang gratis, speed kita dibatasi maksimal cuma 8 kilobyte per second. Sangat lambat bagi anda yang sudah terbiasa menikmati akses internet yang kencang. Namun bagiku, itu sudah cukup lumayan untuk klak klik iklan di PTC, nyari duit receh di internet.

Jika ingin menambah kecepatan dengan Your Freedom ini tentunya anda harus membeli Voucher yang disediakan ataupun upgrade keanggotaan menjadi premium member. Membeli voucher YF bisa menggunakan akun Paypal. Harga selengkapnya bisa dilihat disini : Buy Voucher Carnets. Atau mungkin di luaran ada yang menjual voucher YF secara eceran ya ? hehe.

Kalau anda tidak punya uang untuk membeli voucher atau premium member, ada kesempatan dari YF untuk mendapatkan voucher Your Freedom secara gratis. Yaitu dengan mempromosikan link YF dengan referrer kamu. Link referrer kamu bisa didapatkan dengan cara mendaftar jadi member YF secara gratis ( oh ya, untuk dapat menggunakan software YF kan memang harus daftar dulu, punya akun walaupun gratis ).

Perhitungan insentif / bonus yang diberikan YF adalah dengan sistem poin, berikut perhitungannya :
  • Untuk setiap orang yang mendaftar lewat link referral kita : 5 poin
  • Untuk setiap Euro yang member tersebut bayarkan ke YF : 100 poin
  • Untuk setiap orang yang mengunjungi YF dengan link CGI relay kita : 1 poin.
Nah, dari poin-poin tersebut nanti kita kumpulkan, dan nantinya bisa kita tukarkan dengan voucher YF gratis, dengan perhitungan sebagai berikut :
  • 250 : Voucher for 1 day of Basic Freedom
  • 1.000 : Voucher for 5 days of Basic Freedom
  • 2.000 : Voucher for 14 days of Basic Freedom
  • 4.000 : Voucher for 31 days of Basic Freedom
  • 600 : Voucher for 1 day of Enhanced Freedom
  • 2.500 : Voucher for 5 days of Enhanced Freedom
  • 5.000 : Voucher for 14 days of Enhanced Freedom
  • 10.000 : Voucher for 31 days of Enhanced Freedom
  • 900 : Voucher for 1 day of Total Freedom
  • 4.000 : Voucher for 5 days of Total Freedom
  • 8.000 : Voucher for 14 days of Total Freedom
  • 16.000 : Voucher for 31 days of Total Freedom
Kalau anda belum pernah memakai YF dan ingin mencoba software Your Freedom ini, silahkan klik link download berikut ini : Your Freedom download.

Random Posts



18 comments:

suwung said...

bisnis terusssssssssssss

mfbz78 said...

Apa kata cuba program nie. Yang paling banyak saya dapat adalah dari Triond, sekitar USD150++. Tetapi program nie kena buat artikel (english). Tak payah panjang, artikel pendek pun tak apa. Nak tgk bukti, tengok blog saya http://wang1juta.blogspot.com/. Selain artikel, program nie terima gambar, poetry dan sound. Tapi artikel la yang banyak menyumbang banyak wang. Pembayaran dibuat dalam PayPal, Western Union dan Check setiap 10hb.

Klik sini kalau nak join!!!

mfbz78 said...

Apa kata cuba program nie. Yang paling banyak saya dapat adalah dari Triond, sekitar USD150++. Tetapi program nie kena buat artikel (english). Tak payah panjang, artikel pendek pun tak apa. Nak tgk bukti, tengok blog saya http://wang1juta.blogspot.com/. Selain artikel, program nie terima gambar, poetry dan sound. Tapi artikel la yang banyak menyumbang banyak wang. Pembayaran dibuat dalam PayPal, Western Union dan Check setiap 10hb.

Klik sini kalau nak join!!!

Anonymous said...

http://markonzo.edu It is a very good thing, ashley furniture [url=http://jguru.com/guru/viewbio.jsp?EID=1536072]ashley furniture[/url], sldowd, allegiant air [url=http://jguru.com/guru/viewbio.jsp?EID=1536075]allegiant air[/url], ooierg, pressure washers [url=http://jguru.com/guru/viewbio.jsp?EID=1536078]pressure washers[/url], jugmlmg, dishnetwork [url=http://jguru.com/guru/viewbio.jsp?EID=1536080]dishnetwork[/url], cmewi, adt security [url=http://jguru.com/guru/viewbio.jsp?EID=1536076]adt security[/url], 6939,

Anonymous said...

Artistically done is well-advised b wealthier than extravagantly said.

Anonymous said...

Lovingly done is richer reconsider than spectacularly said.

Anonymous said...

Well done is better than extravagantly said.

Anonymous said...

Well done is well-advised b wealthier than extravagantly said.

Anonymous said...

To be a noble lenient being is to from a philanthropic of openness to the mankind, an gift to trusteeship undeterminable things beyond your own restrain, that can take you to be shattered in very exceptional circumstances for which you were not to blame. That says something exceedingly impressive about the condition of the ethical life: that it is based on a corporation in the uncertain and on a willingness to be exposed; it's based on being more like a weed than like a treasure, something kind of tenuous, but whose mere special handsomeness is inseparable from that fragility.

Anonymous said...

In the whole world's life, at some pass‚, our inner throw goes out. It is then burst into passion by an be faced with with another benign being. We should all be thankful quest of those people who rekindle the inner inspiration

Anonymous said...

I don't like the sound of all those lists he's making - it's like fetching too innumerable notes at high school; you sense you've achieved something when you haven't.

Anonymous said...

In everyone's time, at some occasion, our inner fire goes out. It is then blow up into enthusiasm by an encounter with another magnanimous being. We should all be glad recompense those people who rekindle the inner transport

Anonymous said...

In everyone's time, at some dated, our inner foment goes out. It is then break asunder into flame by an be faced with with another hominoid being. We should all be indebted for the duration of those people who rekindle the inner spirit

Anonymous said...

In every tom's existence, at some time, our inner fire goes out. It is then blow up into flame at hand an be faced with with another benign being. We should all be glad recompense those people who rekindle the inner inclination

Anonymous said...

In everyone's existence, at some time, our inner fire goes out. It is then burst into passion beside an encounter with another human being. We should all be glad for those people who rekindle the inner spirit

Anonymous said...

In everyone's existence, at some occasion, our inner fire goes out. It is then blow up into zeal beside an encounter with another benign being. We should all be thankful for the duration of those people who rekindle the inner transport

Anonymous said...

Sildenafil citrate, sold as Viagra, Revatio and under different other m‚tier names, is a medicament familiar to treat erectile dysfunction and pulmonary arterial hypertension (PAH). It was developed and is being marketed past the pharmaceutical ensemble Pfizer. It acts on inhibiting cGMP associated with phosphodiesterase type 5, an enzyme that regulates blood stream in the penis. Since enhancing convenient in 1998, sildenafil has been the prime treatment recompense erectile dysfunction; its fundamental competitors on the bazaar are tadalafil (Cialis) and vardenafil (Levitra).

Anonymous said...

электронные сигареты гамучи - сигареты курить бросить

Blog Archive