PENTING : **SEDEKAH ROMBONGAN||RUMAH ZAKAT || ACT || Kajian Hadis**
PELUANG USAHA 2016 !!!|*|DUITBUX|*|Program PTC nyari duit di internet|

Friday, January 9, 2009

edisi basa jawa jilid 2

Nyambung tulisan mau esuk, nek dino iki lagi pengen nulis nganggo boso jowo,hehe, bengi iki nulis meneh ah, gatel tanganku, wis ra peduli karo SEO, keyword blog iki ( ukoro kunci, red ) dadi amburadul yo ra popo lah, wong yo daptar ning review sing mbayar wae ditolaki terus koq, sing penting saiki nulis wae sak mlakune, hehe, loh..arep nulis opo mlaku iki jan jane ? opo nulis karo mlaku, opo mlaku nyambi nulis yo ? qqq...

Mau awan ono acara kondangan ning nggone Kranji, Bekasi, konco kantorku nikahke anake, aku mangkat kondangan jam setengah sewelas bareng bareng konco sak ruangan, nunut mobile koncoku, lha wong aku isone yo nunut, hehe, weh, dalanan macet jebulane, liwat kawasan cakung, akeh trek karo angkot, trus ngliwati perumahan harapan indah bekasi, apik jebul perumahane, kapan yo ono sing menehi aku omah ning kono, qqqq..., tekan omahe sing duwe gawe jam setengah rolas, omahe kuwi cedak karo setasiun kranji, pasar kranji, ning pinggir dalan pisan, opo ra kebribenan yo ning pinggir dalan rame ngono.

Tekan kono, salaman karo sing duwe gawe, tapi malah ora ketemu mantene, opo mantene wis mangkat jumatan yo ? bar salaman karo sing duwe omah, trus mangan, biasa lah wong kondangan koyo piye, reti dewe lah yo, jagongan, mangan es krim, eh..trus krungu suworo adzan, lha mesjide ning seberang dalan ngarep omahe sing duwe gawe koq, yo mesti krungu lah, hehe...trus jumatan ning mesjid kono, wah jenenge masjid opo yo mau ? ra reti aku, kebak banget mesjide, untung aku isih entuk panggonan ning duwur, kan mesjide kuwi tingkat rong lantai.

Bubar jumatan, arep lanjut mangane meneh, ewuh karo sing duwe omah, padahal durung mangan bakso-ne sing ning kono, qqqq, ora sido moro meneh, langsung mulih, balik nyang kantor. Mulihe rodo cepet iki, tinimbang mangkate mau, soale mulih lewat Bintara, langsung mlebu tol, dadi ra macet, tekan kantor jam loro awan.Sak durunge mlebu ruangan balik ning mejo, aku mampir ndisik ning pantry alias panggonan isah isah, tapi ning kono pantry kuwi dadi markasku nggo udud, smoking area lah boso jowo alus-e, qqqq, maklum ket mau bar mangan durung ngrokok je..enak tenan, maknyus

Semono wae critoku dino iki, parenggg....

Random Posts



3 comments:

suwung said...

koyone koyone sampean luwih genah nulis ngo boso jowo timbangane indonesia

padahal winggi diriku yo pengen gawe tulisan jowo lho ray

suwung said...

weh sing kepisan tho?

rayearth2601 said...

Weleh, iki dalam rangka ora iso mlebu cangkrukan mbok darmi om, panjenengan koq bengi bengi olehe komen, mboten sare tho?

Blog Archive