PENTING : **SEDEKAH ROMBONGAN||RUMAH ZAKAT || ACT || Kajian Hadis**
PELUANG USAHA 2016 !!!|*|DUITBUX|*|Program PTC nyari duit di internet|

Friday, January 9, 2009

Dino iki nulis edisi boso jowo

Waduh aku bingung rep nulis opo iki, tapi tetep pengen apdet blog, yo wis aku nulis sak karepku yo, nyuwun ngapuro nek ono sing ra mudheng opo sing tak tulis ning blog iki, pengen jajal nulis nganggo boso jowo, mbuh logate ngendi iki sing tak nggo, campur campur pokoke, google translate iso nerjemahke opo ora yo? wakakakaka, nek ono sing mudeng karo tulisanku iki mbok yao disempetke nulis komen, nek ra sempet yo ra popo koq, hehe.

Dino iki dino jumat, tanggal songo januari rong ewu songo, wis koyo biasane tangi turu, adus , ngopi , sarapan, budhal kantor, Alhamdulillah tekan kantor ora telat, ayem atiku, soale nek telat keno potongan, lumayan je, iso nggo tuku rokok potongane, hehe, durung meneh nek kepotong mengko diguyu bojoku plus di gremengi nek jatah bayaran sasi ngarep koq kurang, wakakaka...nyante wae yo ma, ojo sok ngomel-ngomel ndak cepet tuwo,
( untung bojoku ra patio mudheng boso jowo, nek mudheng lak yo aku isin nek dekne moco blog iki ).
tulisan huruf jawa, hanacarakaUntung internet-e rodo cepet iki, iso cepet olehe klak klik iklan, golek duit receh ning internet, ora koyo ndek bengi ning omah, lemot banget mung iso mlaku ning GPRS thok hape-ne, soale sinyal 3G XL ning kamarku rodo elek, kadang-kadang ilang, nek pas sinyal ilang langsung ngadat internet-e, mulakno langsung tak set manual ning GPRS thok wae, ben ora golek golek sinyal 3G, nganggo GPRS sinyale kebak, tapi koq lelet-e ra umum...loading blog wae iso limang menit dewe...

Kadung kakuati aku turu cepet wae ndek bengi, jam setengah 11 wis tak pateni komputer-e, nonton tv sedelo, sirahku ngelu, ngantuk banget, eh...weruh weruh jebul wis subuh, hehe....
Wis ah, semene ndisik critane edisi boso jowo...qqqqq...

Random Posts



25 comments:

dindacute said...

nomer siji

dindacute said...

nomer siji

dindacute said...

kok loro men nomer sijikuh

mierz said...

weh. aku ra mudeng je pak, nulis opo iku, aku mudenge boso tumbuh-tumbuhan, wekekkeke....

pak, nek nang kamar gak ono 3G, golek Gstring ae, hoohohohoh..

rayearth2601 said...

@ dinda : wis ra popo, ra tak busak wis komenmu, ben ngebak ngebaki halaman iki, qqq

@ mierz : waduh, G-string kuwi opo mierz ? apane G-spot ? trus apane G-shock ? G-force ? G-talk ?

Bayu said...

Wahh.. Mudeng aku mbaca ne mas.. translate ke bahasa gaul nyak... :)

tapi top dah... piss

Dito Fitra Muhammad said...
This comment has been removed by the author.
guide said...

wah pengetahuan yang bagus tentang budaya kita.. nice job

tukang kebun online said...

walah aku ndak ngerti boso jowo e mas.. padahal aku juga wong njowo

rayearth2601 said...

@ bayu : bahasa gaul ki sing kepiye kang ? aku ra mudeng je...

@ guide : hehe, maturnuwun kang

@ tukang kebun online : wew..jowo-ne ngendi mas ?

Irfan (File Sejagad) said...

Dengaren Mas suwung ora nyasar mrene...

Ben Radha Keren, aku nduwe Font jawa mas:
1. Yang Palsu (Hurup Latin yang dibuat seperti hanacaraka)
http://w17.easy-share.com/1700880938.html
2. Sing Asu (Hurup Jawa ASLI)
http://w17.easy-share.com/1700881005.html

Biar Radha Keren sitik!!!

irfan3 said...

Halo...
Kok Ora di jawab,

easy said...

oh tidakkkk
boso jowo

Anonymous said...

@ irfan : maturnuwun yo kang irfan,hehe
@ easy : oh, mboten..

hari Lazuardi said...

wah apik iki... maneh mas nulis jowone :)

annosmile said...

kapan blogspot suport hanacaraka..
soyo apik tulisane
hahaha..

rayearth2601 said...

waduh, aku mau koq durung login jebule pas bales komene mas irfan karo mbak easy, sepurane nggih...

saiki jawab komene :
@ hari lazuardi : hehe, maturnuwun mas hari

@ annosmile : wah, nek ngeblog nggo hanacaraka yo malah soyo bingung olehe moco...qqqq

suwung said...

marai kelinga ulangan boso jowoku elek yen kon nulis ngango hurup jowo

rayearth2601 said...

Aku malah saiki lali nulis jawa om, ono pepet, taling tarung, pangkon, wis suwe ra nulis hanacaraka, lha pelajaran basa jawa mung entuk tekan smp thok, wis pirang tahun kuwi

endar said...

aku wis suwe ora moco tulisan jowo

rayearth2601 said...

wekeke, saiki nek moco honocoroko yo ngelu mas

faza said...

unik juga.............

Anonymous said...

Auto Insurance Quotes michigan auto insurance

Anonymous said...

Great site…keep up the good work.

Anonymous said...

cheap auto insurance

Blog Archive