PENTING : **SEDEKAH ROMBONGAN||RUMAH ZAKAT || ACT || Kajian Hadis**
PELUANG USAHA 2016 !!!|*|DUITBUX|*|Program PTC nyari duit di internet|

Friday, December 5, 2008

nyari duit di internet dengan Max-PTC

Hari ini lumayan tersenyum dapat duit $0.07 ( wakakaka...kecil amat, maklum namanya juga Pemula ). Dari Cricket GPT yg ditransfer ke Paypal.
Bukti Pembayaran dapat dilihat disini.

Sekarang mencoba daftar PTC lagi, yaitu Max-PTC ( latihan untuk Pemula yang suka nyoba-nyoba, hehe )

At Max PTC, you get paid to click on ads and visit websites.
The process is easy! You simply click a link and view a website for 30 seconds to earn money. You can earn even more by referring friends. You'll get paid $0.01 for each website you personally view and $0.01 for each website your referrals view. Payment requests can be made every day and are processed through AlertPay.

Earnings Example

$2.00 Instant Payouts

  • Premium Members earn 1.5 cents per click and 1 cent for their referral clicks

  • You click 10 ads per day = $0.10
  • 20 referrals click 10 ads per day = $2.00
  • Your daily earnings = $2.10
  • Your weekly earnings = $14.70
  • Your monthly earnings = $63.00

The above example is based only on 20 referrals and 10 daily clicks. Some days you will have more clicks available, some days you will have less. What if you had more referrals? What if there were more ads available?

Join now and receive a $0.05 Sign-up Bonus

Random Posts



7 comments:

suwung said...

ooo bisa buat nyari duit tho?

bloku bisa ngak ya buat nyari duit?

rayearth2601 said...

Waw, ada om suwung,hehe, bisa donk blog om suwung kan rame tuh, bisa buat nyari duit

RainTurb said...

waaah

penggila ML internet baru nih

nggak nyoba paid review yang direview???

rayearth2601 said...

wew..daftar di beberapa paid review...ditolakin mas...qeqeqe..
maklum masih pemula :)

alisyah said...

semoga dapat yang banyak ya :)

Silo said...

belum sempat nyoba lagi PTC....
Lumayan sih bisa nambah recehan..kalau ngumpul jadi banyak....

ryane said...

wah daptar ahhh

Blog Archive